Butikker og restauranter

Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing

Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing er fyldt med spændende forretninger og restauranter. De mange sommerhuse, og de mange gæster i sommerhusene, giver grundlag for mange flere forretninger og restauranter, end normalt for byer af samme størrelse.

Hvide Sande

På havnen i Hvide Sande finder du flere fine fiskebutikker med friskfanget fisk, hyggelige restauranter og iscaféer og gode indkøbsmuligheder.

Søndervig

Esmark skriver på sin hjemmeside:

Turister bruger Søndervigs butikker som et Pit stop eller afbræk for feriens ynglingsdestination, stranden. Butikkerne i Søndervig adskiller sig særligt fra andre byer ved at have alsidige åbningstider. Der er åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri og har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og der findes butikker til alle målgrupper.

I højsæsonen afholder Søndervig hver tirsdag eftermiddag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej. Her er der mulighed for at gøre mange gode handler og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende. – klar til at gøre en god handel. Begivenheden er altid godt besøgt, og mange turister går derfra med nyerhvervede og spændende fund under armene.

Ringkøbing

Ringkøbing byder på et væld af inspirerende butikker. Her venter et spændende og alsidigt udvalg af varer og positive indkøbsoplevelser, uanset om du vælger at handle hos en af de landsdækkende kæder eller specialbutikkerne, hvor du finder et helt specielt udvalg.

Konkrete tips

Vi har på følgende undersider samlet nogle ideer til forretninger og restauranter, du kan benytte:

  • Kolonial/madvarer
  • Fiskeforretninger
  • Bagere
  • Restauranter
  • Tøjforretninger

 

 

 

grundejer.fyrmarken@gmail.com

 

www.fyrmarken-sivbjerg.dk